Firefox 52 kills plugins – except Flash – and runs up a red flag for HTTP

  • 1
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Solved
  • (Edited)
Updated today and all my plugins are gone.  They give you an option to get them back until 2018 and then they are gone for good........https://www.theregister.co.uk/2017/03/08/firefox_52/

http://126kr.com/article/6n5kl36937a
Photo of Jim16

Jim16

  • 2260 Posts
  • 1963 Reply Likes

Posted 2 years ago

  • 1
Photo of Gwalk900

Gwalk900, Champion

  • 451 Posts
  • 471 Reply Likes

Thanks for the heads-up!



Photo of Diana

Diana, Viasat Employee

  • 2243 Posts
  • 424 Reply Likes
Hi Jim16,  Thank you for sharing. I'm sure our members will find this  information useful.
Photo of bill nord

bill nord

  • 50 Posts
  • 23 Reply Likes
Same here. I simply moved over to Opera.
Photo of david

david, Champion

  • 544 Posts
  • 389 Reply Likes
?????I'm on 53.0.2 and my plugins are there and working fine as far as I can tell.?????
Photo of david

david, Champion

  • 544 Posts
  • 389 Reply Likes
That's strange. My Flash is fine and I use Ublock instead of Adblock, but it's fine too.
Photo of Old Labs (VS1-329-L12FZ)

Old Labs (VS1-329-L12FZ)

  • 3896 Posts
  • 3974 Reply Likes
Similarly, my extensions (AdBlock Plus, Flash Control, User Agent Switcher, etc.) were unaffected by installing 53.0.2.

Only plugins other than Flash and Open H264 were removed.

 
Photo of Steve Frederick-VS1/Beam314

Steve Frederick-VS1/Beam314, Champion

  • 2800 Posts
  • 1768 Reply Likes
After the 53.0.2 update was installed, AdBlock Plus and Flash Control are still operating normally.
(Edited)
Photo of Gwalk900

Gwalk900, Champion

  • 451 Posts
  • 471 Reply Likes

After 53.0.2 update AdBloock Plus, Flash Control and Flashblock browser extensions  remain alive and well.

Some browser plug-ins  such as Shockwave Flash have been disabled since FF v.52 last January.




Photo of Jim16

Jim16

  • 2260 Posts
  • 1963 Reply Likes
I guess I meant Extensions.  My adblock plus and Flash control disappeared  after the update 3 days ago but I have returned them to their proper places!  Could have been a glitch with the download maybe.
(Edited)