?? I think Exede is giving me the 'boot'

  • 1
  • Problem
  • Updated 4 years ago
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

I was logged in and my dashboard was loading (always takes a long time) and then in the bat of an eye I was informed that I no longer had access to my Exede account, but to contact customer 
care if the problem persists. I tried once again after waiting about 15 minutes.

Photo of lowdog

lowdog

  • 28 Posts
  • 2 Reply Likes

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of Bobbie Blackman

Bobbie Blackman

  • 392 Posts
  • 304 Reply Likes
Mine does whenever I sign in and then click on another page before it loads. But if I wait for it to load it's fine.
Photo of A. Everett Neuman

A. Everett Neuman

  • 430 Posts
  • 303 Reply Likes
I have had the same results as Bobby mentioned, if you leave the page, click on a different screen or window.

I have not run across the error "OOPs" message before. You might try flushing your cookies and see if it helps????

I have noticed lately, when logging into eBay that it does a double or triple attempt to get in. It would send me back to the sign-in page even though the login info was right??? 
Photo of Bobbie Blackman

Bobbie Blackman

  • 392 Posts
  • 304 Reply Likes
ebay made me change my password 3 times in 2 days awhile back.
Photo of Exede Kimberly

Exede Kimberly

  • 879 Posts
  • 202 Reply Likes
This error message pops up when there is maintenance being done on the site. Typically it doesn't last too long. Certainly not giving you the "boot". (:
(Edited)

This conversation is no longer open for comments or replies.