Slow service

  • 1
  • Question
  • Updated 2 years ago
  • (Edited)
suddenly, our wi fi doesn't want to load or takes forever to do so. there were no changes made on my iMac or movement of equipment. HELP. yahoo home page loads, Facebook games and 'searches' either won't load or takes about 10 minutes. used less than 5gb of our allowed data
Photo of Pamela Hall

Pamela Hall

  • 0 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated and bored

Posted 2 years ago

  • 1
Photo of Pam

Pam

  • 0 Posts
  • 0 Reply Likes
Does it disconnect and connect on it's own? Mine is acting up as well. This is the third day!
Photo of Diana

Diana, Viasat Employee

  • 2154 Posts
  • 384 Reply Likes
Hi Pamela, Please send an email to exedelistens@viasat.com with your account and contact information and we'll take a look. We can also check on why your pages aren't loading.

 Are you using our Exede Wi-Fi/Modem? If it is not the Exede Wi-Fi modem/router, you will need to contact your router manufacturer.
Photo of Jim16

Jim16, Champion

  • 1859 Posts
  • 1531 Reply Likes
I had an issue a while back with pages taking a long time to load.  I did the usual and rebooted the modem but that didn't help.  I finally rebooted the Wi-Fi and things were back to normal.
Photo of Craig

Craig

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
I have also had sketchy service for about 2 months.  service disappears for a short time, certain sites won't work properly, occasional slowdowns.  usually morning problems for some reason.  in fact, I'm posting this with my back up dialup.  shutdown and restart worked once to fix it.