Secondary Wildblue email account not coming up in new platform

  • 2
  • Problem
  • Updated 3 years ago
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

When I sign into my secondary email accounts, they still coming up in the old Google platform. 
Photo of Michelle Renner

Michelle Renner

  • 3 Posts
  • 1 Reply Like

Posted 3 years ago

  • 2
Photo of JEP

JEP

  • 987 Posts
  • 718 Reply Likes
Did you change the setup parameters for the new server in your email program?  If you change the server names and other parameters, you can't be seeing your old account, although if all of the email has been moved over (like mine was), it can be hard to tell the difference.
Photo of Michelle Renner

Michelle Renner

  • 3 Posts
  • 1 Reply Like
I am not using an email program. I'm use the Wildblue email Web site.
Photo of JEP

JEP

  • 987 Posts
  • 718 Reply Likes
Oh, OK.  Well you are ahead of me.  Until today, I couldn't get my primary email to work on the webmail site.  But, it is working for me today for the first time.
Photo of PB

PB

  • 106 Posts
  • 29 Reply Likes
I have a primary wildblue.net account that was migrated to the new platform and three secondary accounts still on the old platform. When logged on to the wildblue mail utility in my browser, it shows the new platform for the primary account and redirects to the old platform when logging in to secondary accounts. I had to create old and new server settings to access both platforms in order to send and receive emails through Thunderbird client. Exede instructions do not seem to provide for this separation of accounts.

This conversation is no longer open for comments or replies.