My Exede Portal and My eSVT not loading this morning

  • 2
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Acknowledged
I cannot get My Exede Portal to load. It tries to load data, but after about a minute of the cute spinning wheels, the Ooops statement appears.

Also, My eSVT is not loading, sometimes it makes it to the display page, but no data or status information loads.

It appears that Exede has some problems with those two sites today.
Photo of Steve Frederick

Steve Frederick, Champion

  • 2740 Posts
  • 1721 Reply Likes

Posted 2 years ago

  • 2
Photo of Gregory Davis

Gregory Davis

  • 97 Posts
  • 55 Reply Likes
Steve, I tend to agree with your assumption.. I had the same problem a few days ago. I waited a few hours and it worked fine.
Photo of Brian Shackelford

Brian Shackelford

  • 847 Posts
  • 243 Reply Likes
Same problem as Steve.currently.
Photo of Steve Frederick

Steve Frederick, Champion

  • 2740 Posts
  • 1721 Reply Likes
Exede Diana posted in the Wildblue/Exeede Worldwide form that they are experiencing problems, it is being addressed but no ETA as to when things will be back up.
Photo of Diana

Diana, Viasat Employee

  • 2215 Posts
  • 417 Reply Likes
Hi Steve,  Thanks for posting.  Yes, ViaSat/Exede is experiencing an outage which is affecting customers and our tools as well. The issue is being worked but there is no ETR at this time.
Photo of Larry Lockie

Larry Lockie

  • 35 Posts
  • 10 Reply Likes
Not sure if this is the same problem, but when I got up this AM at 0700 PDT my modem lites were going weird. Used another ISP and found that a Major outage was in progress, affecting multiple beams, including mine.(152) Service restored at around 0900.
PS     We have had severe weather overnight, especially on the Pacific Coast, which is where our gateway is. (Seattle,Wa.)
Photo of Diana

Diana, Viasat Employee

  • 2215 Posts
  • 417 Reply Likes
Hi Larry,  Yes that was the same issue.  The outage has been resolved. Have you been able to access the internet now?  
Photo of Steve Frederick

Steve Frederick, Champion

  • 2740 Posts
  • 1721 Reply Likes
This morning the two sites, MYeSVT and the Customer Portal, also known as "The Dashboard", are not loading. After logging in, error messages indicate that the websites are not available.
Photo of Diana

Diana, Viasat Employee

  • 2215 Posts
  • 417 Reply Likes
Hi Steve,  Yes there is an outage.  There is no ETR at this time.
Photo of Steve Frederick

Steve Frederick, Champion

  • 2740 Posts
  • 1721 Reply Likes
Exede Diana, thanks.
Photo of Steve Frederick

Steve Frederick, Champion

  • 2740 Posts
  • 1721 Reply Likes
They were back up here in beam 314 about 2 1/2 hours aago