busy signal on exede voice

  • 3
  • Problem
  • Updated 3 years ago
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

all i get is a busy signal from all my phones. i tried to disconnect everything, including the modem for a few minutes and reattaching. still getting a busy signal. help
Photo of Cathy Anderson

Cathy Anderson

  • 2 Posts
  • 1 Reply Like

Posted 3 years ago

  • 3
Photo of Knight Rider

Knight Rider

  • 957 Posts
  • 536 Reply Likes
Only thing I can tell you is to send an email to exedelistens@viasat.com and they will review your account and if need be get the telephone techs involved to get you fixed.  I don't have Exede voice so I don't know much about it.
Photo of Exede Lindsey

Exede Lindsey

  • 1827 Posts
  • 163 Reply Likes
Hi Cathy, I’m sorry you’re experiencing voice issues. I know this can be a huge necessity and I would like to get this resolved for you as soon as possible. Please send me an email with your account and contact information. Thank you. 
Photo of Cathy Anderson

Cathy Anderson

  • 2 Posts
  • 1 Reply Like
Thx but it appears to be working now after rebooting and then reattaching the lines. I'll let you know if there is a recurrence of the prob. Hopefully not.
Photo of Exede Lindsey

Exede Lindsey

  • 1827 Posts
  • 163 Reply Likes
Hi Cathy, that is great news, glad to hear your phone is back up and working. Please let me know if I can further assistance in any way. 

This conversation is no longer open for comments or replies.